Om CrossFit Linné

Crossfit Linné drivs av Alexander Liljeqvist, Henrik Wiberg och Madelene Nilsson. Idén uppkom i en bil upp till en tävling för 1,5 år sedan. Det visade sig att alla tre hade kollat upp möjligheterna att öppna en box på egen hand. Så varför inte slå ihop våra kloka Crossfit huvuden och starta en box ihop. Sagt och gjort. Många,långa sena kvällar och mycket planering har det blivit. Nu står vi här idag och ska göra vårt bästa för att driva detta ställe så bra som möjligt.

Vi har besökt olika boxar runtom i Sverige vilket har hjälpt oss att få inspiration att skapa en så bra Crossfitbox som möjligt. Vi har valt att satsa på kvalité på vår utrustning. Därav vårt val att samarbeta med Eleiko som har den bästa kvalitén och är världsledande inom detta.
Vi är en Eleiko Certified Training Facility vilket innebär att vi har utrustning och utbildade coacher av högsta kvalité. Säker, effektiv och rolig träning är något som vi strävar efter.

Vår Box på 380 kvadrat är vi oerhört glada över. En stor garageport skapar rikig Crossfitkänsla. Vi har en träningsyta som är uppdelad i två delar. Grupppass&OpenGym. Vi har barnrum där era barn myser säkert i en soffa under tiden ni tränar. Vi har ett massagerum, en mobilityyta, omklädningsrum&kök. Till våren/sommaren kommer vi kunna öppna upp en bakdörr där vi kan bedriva uteträning.

Vi vill skapa ett ställe med god stämning och en gemenskap där alla hejar på alla.

Varför Välja oss?

Vi tycker såklart att valet är självklart. Crossfit är det bästa som hänt oss i träningsväg. Varierad rolig träning i grupp. En gemenskap utöver det vanliga. Kom och testa hos oss,första passet är gratis. Så kan vi berätta mer.